Iudia

Adres: 11-12 U-Tong Road, Moo 4, Pratuchai, Ayutthaya 13000

Telefoonnummer: 00-66-8 6080 1888 / 00-66-3532 3208

E-mail: pim@iudia.com

Website: Iudia

Iudia On the River is een smaakvol en comfortabel hotel gelegen tussen de oude ruines van de ooit zo machtige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Wanneer je in Iudia verblijft, heb je in feite uitzicht op het door de UNESCO tot werelderfgoed uitgeroepen park.

Je kunt de tempels op je gemak bezichtigen en meerdere malen teruggaan naar de meeste centrale ruines om deze op verschillende tijdstippen van de dag te bewonderen.

Iudia heeft 8 kamers die vernoemd zijn naar beroemde buitenlandse bezoekers en inwoners van Ayutthaya. Alle kamers aan de waterkant, Phaulkon, Zheng He, Yamada en Sheikh Ahmad, bieden een prachtig uitzicht op Wat Phuttaisawan, gebouwd door de eerste koning van Ayutthaya.

Alle kamers hebben toegang tot internet, tv met dvd-speler, airconditioning, koelkast en een goed ingerichte en-suite badkamer.

Het hotel beschikt over een internet/espresso-cafe, happy hour terras en zwembad.

Iudia organiseert van tijd tot tijd culturele programma's om gasten kennis te laten maken met de geheimen van Boeddhistische meditatie, Siamese geschiedenis, yoga en traditionele Siamese muziek.