Home » Bestemmingen » Steden » Centraal-Thailand » Bangkok » Hotels » Prince Palace Hotel

Prince Palace Hotel

Adres: 488/800 Bo Bae Tower Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok 10100, Thailand

Telefoonnummer: 00-66-2628 1111

E-mail: niet bekend

Website: Prince Palace Hotel (Engelstalig)

Het Prince Palace Hotel is een uitstekend hotel op een perfecte locatie in de Thaise hoofdstad Bangkok. Het Prince Palace Hotel bestaat uit 4 torens: A, B, C en Prince Suites en beschikt over meer dan 700 kamers die van alle gemakken voorzien zijn.

Gasten komen het hotel binnen via de ingangen in de torens A en B waarna ze door een medewerker van het hotel naar de lobby op de 11e verdieping worden begeleid. Het hotel bezit de bovenste verdiepingen van de Bo Bae Tower; de onderste verdiepingen van de Bo Bae Tower huisvesten honderden (kleding)winkels die samen een allesverkopend modecentrum vormen.

prince-palace-superior.large.jpg

Superior Room

De ruime kamers beschikken over airconditioning, telefoon, kluis, minibar, tv en badkamer met bad, douche en toilet. De suites zijn uiteraard groter en zijn voorzien van een pantry, maar ook de 'normale' kamers voldoen aan alle eisen van de gast. Tegen betaling kan je draadloze internettoegang op de kamer krijgen.

Het Prince Palace Hotel beschikt ook over 2- en 3-Bedroom Suites waardoor het een prettig hotel is voor families met kinderen om te verblijven.

prince-palace-deluxe.large.jpg

Deluxe Room

Het Prince Palace Hotel heeft 2 buitenzwembaden met ligstoelen, parasols en poolbar. Tevens beschikt het hotel over meerdere restaurants en cafés zoals o.a. het Prince Café, de Piccadilly Club, de Shinsen Sushi Bar, het foodcenter (6e etage), de lobbybar, het China Palace (32e etage) en de skylounge. De ontbijtzaal vind je op de 12e etage.

prince-palace-presidential-suite.large.jpg

Presidential Suite

Het Prince Palace Hotel is gelegen aan de Mahanak gracht (Maha Nak klong) in de wijk Bo Bae en is makkelijk te bereiken met de taxi, watertaxi, tuk-tuk of bus. De snelweg naar Suvarnabhumi Airport is vlakbij.

Het Centraal Station (Hualampong Station) en het bruisende China Town bevinden zich op loopafstand van het hotel. Per boot vaar je binnen enkele minuten naar de skytrain, Siam Paragon, Mahboonkrong Center (MBK), Central World Plaza en richting het Koninklijk Paleis.

prince-palace-darawadee-pool.large.jpg

Darawadee Pool