Home » Bestemmingen » Steden » Centraal-Thailand » Kanchanaburi » Hotels » Oriental Kwai Resort

Oriental Kwai Resort

Adres: 194/5, Moo 1, Tombon Ladya, Ampher Muang, Kanchanaburi, 71190

Telefoonnummer: 00-66 (0) 34588168

E-mail: info@orientalkwai.com

Website: www.orientalkwai.com

Het Oriental Kwai Resort is een heerlijk resort om een aantal dagen rustig te genieten van Kanchanaburi en de prachtige omgeving. Djo en Evelien, de Nederlandse eigenaars, zorgen ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw verblijf hier.

Het Oriental Kwai Resort ligt iets buiten Kanchanaburi (ongeveer 15 minuten rijden) op de oevers van de River Kwai. De bungalows kijken uit op de rivier of op de prachtig onderhouden tropische tuin.De familiecottage in het Oriental Kwai Resort. Boven deze cottage is het terras waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner of gewoon een drankje natuurlijk.

De zeer ruime vrijstaande bungalows zijn voorzien van alle gemakken zoals airconditioning, televisie, dvd-speler, minibar en een mooie, luxe badkamer. Het resort beschikt tevens over een zwembad, uitstekend restaurant en WIFI internet in de bungalows, restaurant en lobby. Het Oriental Kwai Resort is ook geschikt voor families en rolstoelreizigers.Het interieur van de family cottage.....

Als u Kanchanaburi en omgeving verder wilt verkennen, kunt u dit kenbaar maken bij de receptie. De vriendelijke medewerkers van het Oriental Kwai Resort helpen u graag. Zij kunnen bijvoorbeeld fietsen voor u regelen zodat u de mooie omgeving met de fiets kunt bekijken. Of wilt u liever een kanotocht maken over de River Kwai ? Als dit wat te actief voor u is, kunt u ook naar de Tijgertempel waar u met een tijger op de foto kan. Of wellicht wilt u wat meer cultuur snuiven en het Muang Singh Historical Park bezoeken ? En uiteraard mag een bezoek aan de beruchte Death Railway en de Bridge over the River Kwai niet ontbreken. Indrukwekkend is de geallieerdenbegraafplaats waar ook veel landgenoten begraven liggen.

oriental-kwai-resort1-29nov07.large.jpg

Het prachtige uitzicht vanuit de family cottage op de River Kwai....

In het openlucht-restaurant kunt u heerlijk (Thais) eten of gewoon van een drankje en het uitzicht over de rivier genieten. Het Oriental Kwai Resort is absoluut een aanrader om een aantal nachten te verblijven, de prima service zorgt ervoor dat u zich hier al snel thuisvoelt !

514.large.jpg

Oriental Kwai ResortHet zwembad bij het Oriental Kwai Resort....Djo & Evelien, de eigenaars van het Oriental Kwai Resort samen met hun kinderen Mila & Emi

Kijk voor meer informatie en prijzen op de website van het Oriental Kwai Resort.