Home » Bestemmingen » Steden » Centraal-Thailand » Kanchanaburi » Hotels » River Kwai Jungle Rafts

River Kwai Jungle Rafts

Adres: Baan Tahsao, Amphor Saiyoke, Kanchanaburi 70150

Telefoonnummer: 00-66-2 642 45497

E-mail: info@riverkwaifloatel.com

Website: River Kwai Jungle Rafts

De River Kwai Jungle Rafts is een van de meest unieke accommodaties in Thailand, prachtig gelegen aan de Kwai Noi rivier midden in de jungle van Kanchanaburi. De River Kwai Jungle Rafts is alleen met een longtailboot bereikbaar en alleen de boottocht naar dit 'floatel' is al een onvergetelijke ervaring.

De drijvende bungalows zijn gebouwd op bamboe-vlotten en zijn omgeven door de schitterende jungle. Omdat er geen electriciteit is, wordt het gehele onderkomen 's avonds met olielampjes verlicht. Tevens beschikt elke kamer over een eigen olielamp.

jungle-rafts1.large.jpg

River Kwai Jungle Rafts

De lokale bevolking, de Mon, woont achter het hotel en veel van deze locals werken ook in het hotel. Iedere avond wordt er een traditionele dans opgevoerd door leden van deze stam. Een bezoek aan het dorp van de Mon behoort ook tot de mogelijkheden.

Andere activiteiten die u kunt ondernemen zijn zwemmen, vlot- en kanovaren, vissen, mountainbiken, een ritje op een olifant maken of een bezoek brengen aan een Nationaal Park.

jungle-rafts21.large.jpg

De bungalows zijn eenvoudig maar sfeervol ingericht en beschikken over een badkamer met douche en toilet. De bedden zijn voorzien van een klamboe.

Op uw veranda kunt u vanuit uw hangmat genieten van de prachtige natuur hier en u kunt vanaf uw veranda ook een verfrissende duik nemen in de rivier.

jungle-rafts12.large.jpg

Het floatel beschikt tevens over een bar en restaurant waar zowel Thaise als internationale gerechten worden bereid.

Bij de River Kwai Jungle Rafts zijn geen veiligheidsmaatregelen voor kinderen, zoals hekken ter bescherming tegen de rivier. Houd hier rekening mee als u met kleine kinderen in het resort verblijft. U dient uw kinderen dus goed in de gaten te houden om te voorkomen dat ze in het water vallen.

 

Meer informatie over de River Kwai Jungle Rafts kunt u op de website van het resort vinden.

Wilt u nu direct de River Kwai Jungle Rafts reserveren ? Kijk dan HIER.