Home » Bestemmingen » Steden » Noord-Thailand » Chiang Rai » Hotels » Anantara Resort & Spa

Anantara Resort & Spa

Adres: 229 Moo 1, Chiang Saen, Chiang Rai 57150

Telefoonnummer: 00-66-5378 4084

E-mail: goldentriangle@anantara.com

Website: Anantara Golden Triangle Resort & Spa

Het prachtige Anantara Golden Triangle Resort & Spa is gelegen op ca. 70 km afstand van Chiang Rai. Het resort is gebouwd op een heuvel met uitzicht over de Mekong-rivier, Myanmar en Laos. De regio is natuurlijk alom bekend vanwege de voormalige opiumhandel en de rijke geschiedenis. De invloeden van Myanmar en Laos, de schitterende natuur, de wonderschone omgeving met lokale 'hilltribes' (bergstammen) en olifantenkampen maken dit een puur pareltje in Noord-Thailand.

anan2-300x214.large.jpg

Het hotel is gebouwd in de koninklijke Lanna-stijl waarbij gebruik is gemaakt van teakhout. Alle kamers zijn gedecoreerd met eigentijdse en Thaise meubelen en van alle gemakken voorzien. Vanaf uw balkon kunt u genieten van het uitzicht over de weelderige tuin met infinity-edge zwembad.

anan3-300x214.large.jpg

Het Anantara Golden Triangle Resort beschikt over meerdere restaurants waar u uitstekend kunt eten. Tevens heeft het resort een eigen spa waar u diverse ontspannende behandelingen kunt ondergaan.

anan4-300x214.large.jpg

Bezoek ook zeker Anantara's olifantenkamp ! Hier kunt u een korte les krijgen waarbij men u uitlegt hoe u zelf een olifant moet berijden, een olifantentrekking doen of helpen met het badderen van de olifanten.