Home » Bestemmingen » Steden » Oost-Thailand » Khon Kaen » Paradise River Resort

Paradise River Resort

Adres: 61 Moo 7 Ban Huai Sai, Tambon Bandong Amphur Ubonratana, KhonKaen 40250

Telefoonnummer: 00-66-43446281

E-mail: info@fvsf.nl

Website: Paradise River Resort

Het Paradise River Resort is gelegen aan de oevers van de imposante Nam Pong-rivier, vlakbij de Ubolratana Dam en een stuwmeer in Noordoost-Thailand (Isan). De Isan is een regio in Thailand die nog niet overlopen is door het massatoerisme en u komt hier dan ook echt in aanraking met de Thaise cultuur.

In de omgeving vindt u heuvels en rijstvelden, tempels, Nationale Parken en dit gebied is dan ook ideaal voor fietstochten. Vlakbij bevinden zich een aantal leuke steden met een eigen karakter zoals Khon Kaen, Nong Bua Lamphu en Udon Thani. Naar buurland Laos is het ongeveer 1,5 uur rijden.

De ruime bungalows van het Paradise River Resort zijn gebouwd in Thaise stijl en zijn voorzien van airconditioning en veranda met uitzicht over de rivier.

paradise-river-resort-2.large.jpg

 

 

 

 

 

 

Tevens beschikt het resort over een drijvend zwembad waarbij de Nam Pong-rivier voor continue verversing van het water in het zwembad zorgt. Mocht u het erg warm hebben, dan zorgt dit drijvende zwembad zeker voor verkoeling !

Indien u actief bezig wilt zijn, kunt u gebruik maken van de hardcourt tennisbanen (met verlichting).

Als u de omgeving wilt verkennen, kunt u tegen een aantrekkelijke prijs auto's, motorfietsen of fietsen huren.

Het Gourmet Restaurant is aan de rivier gelegen en is de perfecte plek voor een romantisch diner. U kunt dagelijks kiezen uit diverse verse specialiteiten uit de streek.

restaurant-2.large.jpg

De 18-holes Ubonratana Golf Club ligt op slechts 3 minuten van het resort.

golf-2.large.jpg