Home » Bestemmingen » Steden » Oost-Thailand » Udon Thani » Charoen Hotel

Charoen Hotel

Adres: 549 Phosri Road, Udon Thani, Thailand 41000

Telefoonnummer: 00-66-4224 8155

E-mail: niet bekend

Website: niet bekend

Udon Thani wordt nog niet massaal bezocht door toeristen. Sowieso is de Isan een gedeelte van Thailand dat toeristen (helaas) nog vaak links laten liggen. Wel is er voldoende accommodatie te vinden in Udon Thani. Een van de betere hotels van Udon Thani is het Charoen Hotel, een zeer centraal gelegen middenklasse hotel.

charoen3.large.jpg

De ruime en schone kamers in het Charoen Hotel zijn voorzien van airconditioning, telefoon, satelliet-tv en een kleine koelkast. Daarnaast beschikken de kamers over draadloos internet. Indien u uw eigen laptop meeneemt, kunt u bij de receptie een voucher voor internet aanschaffen (THB 100 voor 24 uur, prijs van april 2010).

charoen2.large.jpg

Het ontbijtbuffet is goed, maar niet bijzonder. Het Charoen Hotel beschikt over een eigen restaurant en tevens kan er 's avonds bij het zwembad gegeten worden met live muziek op de achtergrond.

charoen1.large.jpg

Het Charoensri Shopping Complex bevindt zich op loopafstand van het hotel. Hier zijn naast vele winkels ook diverse restaurants te vinden waar u zowel Aziatisch als Westers eten kunt krijgen.

De ligging van het hotel t.o.v. Udon Thani International Airport is uitstekend. Binnen 10-15 minuten reist u van het hotel naar de luchthaven. Meerdere keren per dag gaat er vanuit het hotel een (gratis) shuttlebus naar de luchthaven.