Home » Thailand » Informatie & contact

 

Informatie & contact

Deze Thailand-website wordt beheerd door Dave Numan.

Al vele jaren ben ik werkzaam in de reiswereld en heb in al die jaren bij gerenommeerde bedrijven als De Boer & Wendel, Baobab Reizen, KUONI, EVA Airways & Vliegtickets.nl/Vliegtarieven.nl (Monty's Travel Service) gewerkt. Sinds juli 2011 ben ik werkzaam bij Viengtravel, de oudste Nederlandse reisorganisatie in Thailand met veel ervaring in het samenstellen van reizen door dit prachtige land.

dn.large.jpg

Tijdens een studiereis naar Indonesië in 1999 ben ik besmet geraakt met het Azië-virus. Na deze eerste kennismaking met Azië ben ik nog vele malen teruggegaan naar dit continent en dan met name naar Thailand, dat inmiddels mijn tweede thuis is geworden. Tijdens mijn eerste bezoek aan het 'Land van de Glimlach' ben ik verslaafd geraakt aan Thailand en deze verslaving is nooit meer over gegaan......

186.large.jpg

Indien je advies wilt over je reis naar Thailand of Laos of hulp nodig hebt bij het samenstellen van je reis, schroom dan niet om contact met mij op te nemen ! 

Mocht je tips hebben om deze website te verbeteren, dan kan je altijd contact met mij opnemen via de contactpagina op deze website.

Ik wens je veel leesplezier op deze Thailand-website !

Dave Numan

 

Contact