Home » Thailand » Thaiblog

Thaiblog

In 1999 kwam ik tijdens een studiereis van de luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia voor het eerst zelf in aanraking met het Aziatische continent. Tijdens deze korte, maar prachtige reis (Java, Bali, Sulawesi) is mijn liefde voor Azie ontstaan. In de jaren hierna ben ik nog vele malen terug gegaan naar Azie, met name naar Thailand, wat inmiddels mijn 2e 'thuisland' is geworden.

mdc.medium.jpg

Manado, Sulawesi (Indonesie, 1999)

Thailand is voor mij een uit de hand gelopen hobby geworden. Naast dat ik al vele jaren werkzaam ben in de reiswereld (De Boer & Wendel, Baobab Reizen, KUONI, EVA Airways, Vliegtickets.nl), ben ik ook na werktijd nog druk bezig met reizen. 

Grote gedeelten van Thailand heb ik bezocht afgelopen jaren, zowel in het noorden, zuiden, oosten als westen van het land.

Hiernaast vind je een verslag van een van de reizen die ik in al die jaren heb gemaakt, Azie 2010 (Thailand, Laos en een stopover in Kuala Lumpur, Maleisie).

Momenteel woon ik in de Thaise hoofdstad Bangkok waar ik werk voor de reisorganisatie Viengtravel. Heb je vragen over Bangkok of over andere delen van Thailand, stuur dan even een berichtje !