Home » Thailand » Thaiblog » Veilig aangekomen in Bangkok !

Veilig aangekomen in Bangkok !

Zaterdag 3 april 2010

Hier even een kort berichtje uit het Verre Oosten ! Na een rustige vlucht met Malaysia Airlines via Kuala Lumpur zijn we vandaag aangekomen in Bangkok. Zoals altijd voelt het weer als thuiskomen....heerlijk !

111.large.jpg

Ready for boarding !

Ons hotel ligt op slechts een minuut of 10 rijden van de luchthaven, dus dat is wel prettig aangezien we morgenochtend doorvliegen naar Luang Prabang in Laos.

We hebben nog wat last van de jetlag en zullen vanavond dan ook op tijd naar bed gaan. Op dit moment is het 19:15 uur en zitten we nog even lekker op het terras voor het hotel een koude Singha te drinken. Voor mij is dit helemaal een perfect hotel, want het ene na het andere vliegtuig dat gaat landen op Suvarnabhumi Airport komt hier over....geweldig !

Zometeen gaan we nog een klein hapje eten en dan naar de kamer en op tijd slapen. Morgenochtend om 06:15 uur krijgen we een wake-up call en om 07:00 uur gaan we dan naar de luchthaven. Zondagochtend om 09:30 uur vertrekken we met Bangkok Airways voor de 2 uur durende vlucht naar Luang Prabang.

Hieronder alvast wat foto's die we vandaag hebben gemaakt........tot snel uit Laos !

25.large.jpg

Wasana weer thuis

35.large.jpg

Visjes voeren

42.large.jpg

Queen's Garden Resort in Bangkok

52.large.jpg

Baby boeddha in tempel Bangkok

63.large.jpg

Muurschilderingen in tempel in Bangkok

72.large.jpg

Om de paar minuten komt er een landend vliegtuig over, hier Thai Airways

81.large.jpg

Hmmm.....eten !

9.large.jpg

Dat lekkere eten hebben we zeker wel gemist !

Reactie plaatsen

Reacties

verkeer naar uw site
5 jaar geleden

Aardige post. Ik struikelde op je blog en wilde zeggen dat ik echt heb genoten van bladeren in uw blog posts. Na alles wat ik zal u te abonneren op je RSS-feed en ik hoop dat je snel weer schrijven!

jos zethof
8 jaar geleden

geweldig dat wij nu al een bericht van jullie hebben ontvangen . Heel leuk om op deze manier jullie reis te kunnen volgen.Nogmaals geniet er van .Groetjes jos en alex