Home » Reizen naar en in Thailand

 

Vervoer

Op deze pagina's vindt u meer informatie over reizen naar en in Thailand.

Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die naar Bangkok vliegen, non-stop vanuit Amsterdam of met een overstap. Onder het kopje 'Vliegtuig ' aan de rechterkant van deze pagina vindt u informatie over luchtvaartmaatschappijen die naar en binnen Thailand vliegen en over de luchthavens in Thailand.

Thailand is een ideaal land om op eigen gelegenheid te bereizen. Het openbaar vervoer is prima geregeld en met de bus, trein of het vliegtuig kunt u zeer gemakkelijk van noord naar zuid en van oost naar west reizen.

uth-auto.large.jpg

In Bangkok is het ook mogelijk om per skytrain of metro te reizen, voor meer informatie kunt u op de betreffende pagina's kijken (zie hiervoor het keuzemenu aan de rechterkant van deze pagina).

176.large.jpg

Een vervoermiddel waarvan u tijdens een reis door Thailand zeker gebruik van moet maken is de tuk-tuk. Een tuk-tuk is een meestal overdekt driewielig motorrijtuig dat geschikt is om meerdere personen mee te vervoeren. Tijdens een reis door Thailand zult u deze tuk-tuk's zeker regelmatig door de straten zien (en horen !) rijden.

Een veel voorkomend beeld in Thailand: een hele familie op de brommer !